LET THE MAGIC OF YOGA INSPIRE YOUR SOUL

Bio
Als klein kind voelde ik al de liefde voor beweging en dans. Ballet en verschillende andere dansvormen heb ik met veel plezier gedaan. 30 jaar geleden kwam yoga in mijn leven en ruim 16 jaar geef ik met hart en ziel yogalessen. Mijn hele leven al was er aandacht voor bewustwording, op persoonlijk en fysiek vlak. Het is heerlijk jezelf steeds verder te ontdekken en te groeien. Als mens met een open mind, open hart en open handen in de wereld staan dat is wat mij beweegt.

Info
Passie en oprechte betrokkenheid zijn voor mij de inspirerende combinatie om yogadocenten verder te helpen zich te blijven ontwikkelen in het lesgeven.
Mijn Yoga Teacher Training is ontstaan na ruim 10 jaar lesgeven bij Yoga Opleidingen Limburg. Zelf blijf ik nieuwsgierig naar de wonderlijke werking van lichaam, geest, hoofd en hart. Ik ben geen theorie mens maar iemand die vooral leert door doen, voelen en ervaren. Graag werk ik interactief, persoonlijk en in kleine groepen, op deze manier doe je het samen. Geen schools systeem en thuisopdrachten. Door te inspireren en te motiveren ga ik er van uit dat deelnemers thuis graag verder studeren. Een Yoga Teacher Training volgen is geen snelle actie maar heeft tijd nodig om te verinnerlijken. Je ontwikkeling als mens in het geheel is de belangrijkste basis voor een yogadocent. De basis van de Yoga Teacher Training is Hatha Yoga, gezien ook vanuit het Boeddhisme, met ingrediënten van Iyengar, en er komen regelmatig Sutra’s van Patanjali aan bod. De Teacher Training vind ik heerlijk om te doen en daarnaast verzorg ik wekelijkse lessen, yoga workshops, yoga weekenden en avontuurlijke yoga vakanties in Nederland, België, Spanje en Marokko. Van de deelnemers aan deze yoga activiteiten hoor ik vaak terug dat ik veelzijdig lesgeef met respect, enthousiasme en humor. Doing the right thing dus… en daar krijg ik dan meteen weer nieuwe energie en inspiratie van. Superleuk als ik ook jou binnenkort op de yogamat mag ontmoeten!

Pin It on Pinterest