Je bent van harte welkom om mijn eerste Happy Diwali met me te komen vieren.

Happy Diwali is een Hindoestaans lichtfeest om de Godin Lakshmi te eren. Om te vieren dat ik zo blij ben met mijn nieuwe bedrijfsnaam wil ik je deze workshop aanbieden op de dag dat happy Diwali gevierd wordt en dat is op zaterdag 14 november. Nadat ik zelf mijn eerst Buti Yoga les heb ervaren was ik verkocht. En heb ik collega yogadocente Eva Vermeulen uit Haarlem uitgenodigd om samen met mij deze workshop te verzorgen.

Wat is Buti Yoga dan? BUTI betekent ‘A cure that is been hidden or kept secret inside’

Een dynamische yogales waarin we niet alleen flowen door verschillende houdingen, maar de hartslag ook flink verhogen. Dit doen we d.m.v. primal movements, eenvoudige cardio dans, statische shakes en het activeren van de dieper gelegen buikspieren (spiral structure technique).  Dit alles helpt om opgeslagen spanning in het lichaam los te kunnen laten. Oftewel: uit het hoofd, in het lichaam!
Geen 8 tellen of consequente herhalingen. Muziek (van House tot Tribal) loopt als een rode draad door deze energieke les. !

Je bent welkom vanaf 13:00, dan maken we kennis en ontmoeten elkaar. Eerst is er een HATHA yoga les van 1 uur en dan volgt er een super lekkere actieve BUTI yoga les van 1 uur, die weer gevolgd wordt door een heerlijke ontspannende Yoga NIDRA van ongeveer 30 minuten. Daarna ben je super lekker rozig en ga je als herboren je zaterdagavond in!! Echt je gaat het mee meemaken.
BUTI is een YOGA-mix met energiek, dance, tribal. Motto: SWEAT WITH INTENTION Yeah!

We sluiten af met een kopje thee en een gezonde snack.

Kosten € 35,-  all-in 13:00-16:00
Locatie Het Danslokaal, Waalbandijk 12F, 6541 AJ Nijmegen

Schrijf je op tijd in… de meeste workshops zijn zo vol.
Vooraf aanmelden a.u.b. Mocht je nog vragen hebben, altijd welkom!

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Marokko!

Pin It on Pinterest