Je bent van harte welkom om mijn eerste Happy Diwali met me te komen vieren.
Happy Diwali is een Hindoestaans lichtfeest om de Godin Lakshmi te eren. Om te vieren dat ik zo blij ben met mijn nieuwe bedrijfsnaam wil ik je deze workshop GRATIS aanbieden op de dag dat happy Diwali gevierd wordt en dat is op zaterdag 14 november. 

Je bent welkom vanaf 13:50, dan maken we kennis en ontmoeten elkaar ONLINE.
Jij rolt je matje uit, misschien wel samen met je lief, kind of huisdier. En je zorgt voor een mooi lichtje voor bij je yogamat, Happy Diwali is namelijk een echt lichtfeest! We sluiten af met een kopje thee.

GRATIS 14:00-15:30
Locatie: AT HOME facebook & Instagram LIVEVooraf aanmelden a.u.b.

Mocht je nog vragen hebben, altijd welkom!

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Marokko!

Pin It on Pinterest