Yoga Summer Retreat I / 14 juni – 21 juni 2024
&
Yoga Summer Retreat II / 23 juni – 30 juni 2024

Zo’n fijne yoga vakantie!

Het Yoga Summer Retreat van dit jaar, 2023, is nog maar net geweest… ik weet dat het ver vooruit is maar toch zijn de data voor volgend jaar al weer bekend. Hoe dat komt? Ik ontvang nu alweer aanvragen voor 2024.
Omdat het gewoon echt zo’n geweldige Yoga & Relax ervaring is. Ik kan er niet omheen… het is gewoon zo!! 😉

Nieuwe extra data! In 2024 zijn er 2 retreats gepland.
De wens om mee te gaan met dit retreat is zo groot dat er nog een 2e retreat is.
Wil jij ook graag mee?

Yoga in Spanje. De Spaanse zon laat zich goed zien tijdens het Yoga Summer Retreat.
Het is ondertussen al een prachtige traditie geworden, het Yoga Summer Retreat bij de prachtige B&B Can Portell, www.123ole.com.
We gaan weer een superfijne week beleven samen. Heerlijk!! Weer erop uit. Yeah, yoga, ontspanning, geweldig eten, rust, ruimte, stilte, zwemmen, boekje lezen, massage en samen zijn. Je kunt je nu al verheugen op deze super vakantie. Oke, het duurt nu nog wel even 😉 maar dan ben je zeker op tijd, want dit is echt zooo fijn!
Dus we gaan voor 2 prachtige heerlijke YOGA SUMMER RETREATS 2024. We willen graag dat jij daar ook van kan meegenieten. Zonder zorgen! 

Heerlijk, ik kijk er naar uit! Volgend jaar voor de 8e en 9e keer alweer en elke keer blije en zeer enthousiaste deelnemers.
Een aantal jaren geleden heb ik heb een prachtige plek gevonden in Spanje bij B&B Can Portell, kijk maar eens op de site van www.123ole.com. Een klein half uurtje rijden maar vanaf het vliegveld van Girona. Het is even zoeken omdat het fijn verscholen ligt in de rust van het platteland. De kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht, je kan overnachten in het grote oude huis, in een van de kamers in de tuin, in het roze of blauwe caravannetje of een van de authentieke zigeunerwagens. De tuin is groot en prachtig met op verschillende plekken lekker luie hangmatten en daarbij ook nog eens een fijn zwembad. Ook de yogaruimte is sfeervol ingericht en uitgerust met yogamatten en meditatiekussens. Als we buiten yoga doen kunnen we kiezen tussen het platform of ergens in de zon of onder de bomen.. keuze genoeg.

Als je aankomt wacht je een warm welkom en hoef je alleen nog maar te genieten, te luieren, dat ene boek te lezen, te relaxen en te ontspannen.

Verblijf en programma: Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Hatha yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, meditatie, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lenigheid of ervaring. Er is ruim de tijd en aandacht voor elke deelnemer persoonlijk in en buiten de lessen. Mocht je specifieke klachten hebben pas ik de lessen voor je aan.
Naast de fijne yogalessen en de fantastische maaltijden heb je genoeg vrije tijd om te niksen en te doen waar jij zin in hebt. Natuurlijk ben je vrij om een yogales over te slaan. Je kan naar het strand (half uurtje rijden) naar Girona (half uurtje rijden), een bezoekje brengen aan het museum van Dali (35 minuten rijden), naar het meer van Banjoles (15 minuten rijden) of gewoon wandelen in de directe omgeving.
Er zijn in deze Yoga vakanties 2 vrije dagen, na de ochtend yogales en het ontbijt, kan je doen waar je zin in hebt.

Vervoer: Op verzoek wordt je opgehaald vanaf het vliegveld of je kan een auto huren. De afgelopen jaren hebben we vaak samen auto’s gehuurd om er op uit te gaan. Als je er helemaal voor wil gaan kan je eerder aankomen en later vertrekken en misschien ook nog een kamer voor je zelf alleen boeken. Op basis van beschikbaarheid en tegen meerprijs.

En niet te vergeten, Dolores de lieve masseuse die voor je klaar staat als je een fijne massage wil ontvangen.

Deze fijne relaxte Happy Summer Retreats zijn echt een cadeautje voor jezelf.

PRIJS: € 945,-

Dit is inclusief:

Elke dag meerdere yoga- en meditatie lessen en er zijn minstens 12 lessen in deze fijne vakantieweek.
Professionele ervaren begeleiding door mij 😉
7 nachten in het kleurrijke prachtige verblijf, de geweldige maaltijden, drankjes bij de maaltijden (vruchtensap en water bij de lunch en 1 glaasje wijn en water bij het diner) , een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogamaterialen, de meer dan geweldige kookkunsten van Begoña en de gastvrijheid van Debbie van B&B Can Portell
Een welkomstcadeautje! En niet te vergeten een super relaxte vakantie week om nog lang van na te genieten.

Exclusief: transfers en vlucht naar Girona en terug.
De drankjes die je buiten de maaltijden wil nuttigen zijn voor eigen rekening. Uitsapjes naar het strand, Girona, meer van Banjoles. Taxiservice (ongeveer) 50,- vanaf het vliegveld. We huren vaak samen als groep een of meerdere auto’s en dan hebben we de vrijheid om ook nog eens op stap te gaan.
Massage bij te boeken voor 65,-

Mocht je hierover meer info willen, bel of mail me dan komt het naar je toe.
Aanmelden: 06-55916785 en annekanters@diwaliyoga.nl

Graag tot ziens in het zonnige Spanje!

Pin It on Pinterest