11 mei 2019

Yoga Workshop Innerlijke vrijheid. Mooi thema.. niet waar?! Maar wat betekent het voor jou? Deze fijne yoga dag komen we samen om te verbinden en te delen… ervaar je eigen ruimte en onderzoek hoe innerlijke vrijheid je kan helpen om meer ontspannen en vrijer in je dagelijkse leven te staan. We beginnen de workshop met een wat actievere yogales in de vorm van dynamische asasa’s en series, zodat je energie gaat stromen, je je lichaam als het ware opent en innerlijk opruimt om zo nieuwe vrije open ruimte te creëren en te ervaren. Na de lunch, (zoals altijd super verzorgt door LaToja) verse vegetarische soep, thee/koffie en lekkers (de rest neem je zelf mee), gaan we weer op pad. In de vorm van wat meer rust en stilte zullen we in de middag verder gaan, de aandacht meer naar binnen gericht, van de dynamiek van het lichaam naar de ervaring van je hart en innerlijke kompas.

Deze Yoga Workshop weer in de prachtige Yoga studio LaToja van Geerten Linsen in Valkenswaard. Aanmelden vooraf noodzakelijk. Doe je mee?

Kosten € 55,-. 10:00 tot 16:00 Meerstraat 8 Valkenswaard

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje of Marokko!

Pin It on Pinterest