Zondag 13 – vrijdag 18 oktober 2019

Ga je mee naar mijn onverwachte ontdekking? Ik heb er zo’n zin in!
Mee op yoga Retraite in de herfstvakantie om 6 dagen lang te genieten van de dagelijkse (3x) yoga- en meditatielessen, het heerlijke eten, de stilte, de wandelingen, de open haard, de brocantes… de herfstkleuren van het weidse uitzicht. De kamers zijn schitterend. Je slaapt met 2 op een ruime kamer met een eigen bed. Aantal beschikbare plaatsen is maar voor 8 deelnemers.
Inclusief 5 overnachtingen, beddengoed en handdoeken, ontbijt-lunch-diner en alle yoga- en meditatielessen. De yogamaterialen neem ik voor je mee.
De hele dag koffie/thee, fruit en wat lekkers.

En dan mijn onverwachte ontdekking! Zomaar gevonden nu net een weekje geleden. Een nieuwe locatie voor heerlijke yoga vakanties, nieuw voor mij dan. Want dit eeuwenoude Franse herenhuis is absoluut een meer dan prachtig enorm groot herenhuis, in in klein dorpje in La France. Het is nu van Edda en Peter, maar ongeveer 300 jaar lang van een voorheen rijke Franse familie.
Dit huis is echt een kunstwerk van binnen, er is nog zoveel van de oude inrichting bewaard gebleven en dat is nu na ruim 30 jaar leegstand door de nieuwe bewoners liefdevol bewoonbaar gemaakt. Het is nog volop in ontwikkeling.

Op rijafstand van Utrecht 5,5 uur en Maastricht 4 uur.
Speciale prijs ~ aanbieding voor deze try-out is € 475,-

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Frankrijk, Spanje of Marokko!

Pin It on Pinterest