Yoga Indian Summer Retreat
Nazomer/herfst 2021, Portugal

Back to nature! Stilte & Yoga. Yoga voor de avonturier.

Deze super yoga vakantie zou plaatsvinden in september 2020, maar door de onzekerheid rondom het Corona virus is het uitgesteld en kunnen we ons dus nog langer en heerlijker verheugen op deze prachtige plek.

Naar deze super mooie plek in de bergen in het noorden van Portugal. Een week rust, ruimte, vrijheid en yoga. Verwacht puur natuur, eenvoud en stilte. Stilte is goud waard, net als ruimte en tijd. En dat is daar volop.
Land of Deveza is nog volop in ontwikkeling en wij, jij en ik mogen het gaan ontdekken. Je kan tussen de lessen door wandelen, zwemmen, lezen, dagdromen en vooral genieten. Elke dag zijn er meerdere Hatha Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra en Meditatie lessen. Yogamatten en meditatiekussens zijn aanwezig. De yogalessen zullen zoveel mogelijk buiten zijn en ook binnen is er een sfeervolle ruimte.
Alle maaltijden, natuurlijke dranken, overnachtingen zijn inbegrepen. Zelfs de ophaal- en brengservice van/naar het vliegveld van Porto.
Je bed is opgemaakt, handdoeken liggen klaar en je wordt hartelijk verwelkomd door Giel, de trotse eigenaar van Land of Deveza.
Eventuele uitstapjes kunnen voor ons worden geregeld, zoals peddelboarden en een wandeling met een gids in de bergen.
Een van de hoogtepunten van deze yoga week (naast de dagelijkse yogalessen natuurlijk) is het Vineyard Diner.
*
Het Indian Summer Yoga Retreat is op basis van een gedeelde twee-persoons kamer.
Jouw onvergetelijke Yoga-avontuur is inclusief overnachtingen, alle maaltijden (vegetarisch), thee/koffie/sap/water, beddengoed, handdoeken, vervoer van en naar het vliegveld. En natuurlijk alle yogalessen. Je slaapt in het Lemontree House en/of het Tiny House.
Exclusief vliegtickets, eventuele uitstapjes, reis- en annuleringsverzekering, vervoer/uitstapjes op eigen initiatief  ter plaatse, alcoholische drankjes.

Deelname aan het Yoga Indian Summer Retreat 2021 is op eigen risico, zorg voor een goede reis- en annuleringsverzekering.

Ik heb er nu al zin in. Heerlijk om dit in het vooruitzicht te hebben, zeker nu!
Wil jij met mij mee? Je kan je meteen aanmelden.
Liever eerst nog meer info? Vraag gerust, je bent welkom!!
06-55916785 | annekanters@diwaliyoga.nl.
Namaste

Mocht je hierover meer info willen, bel of mail me dan komt het naar je toe.

Graag tot ziens in Portugal

Pin It on Pinterest