Yoga Summer Retreat 26 juni-2 juli 2021

Zo’n fijne yoga vakantie!

Yoga In Spanje, Spaanse zon is er genoeg tijdens het Yoga Summer Retreat. Het duurt niet meer lang voor we gaan. Heerlijk!!
Weer erop uit. Yeah, yoga avontuur: ontspanning, geweldig eten, rust, ruimte, stilte, zwemmen, boekje lezen, massage en samen zijn.
Bijna tijd om je koffers te gaan pakken. Je kan je al verheugen op deze super vakantie.
Dus we gaan voor een prachtig heerlijk YOGA SUMMER RETREAT 2021.
We willen graag dat jij daar ook van kan meegenieten. Zonder zorgen! 

Heerlijk, ik kijk er naar uit! Dit jaar voor de 4e keer alweer en elke keer blije en zeer enthousiaste deelnemers.
Een aantal jaren geleden heb ik heb een prachtige plek gevonden in Spanje bij B&B Can Portell, Een half uurtje rijden maar vanaf het vliegveld van Girona. Je moet even zoeken omdat het fijn verscholen ligt in de rust van het platteland. De kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht, je kan overnachten in het grote oude huis, in een van de kamers in de tuin, in het roze of blauwe caravannetje of een van de authentieke zigeunerwagens. De tuin is groot en prachtig met op verschillende plekken lekker luie hangmatten en daarbij ook nog eens een fijn zwembad. Ook de yogaruimte is sfeervol ingericht en uitgerust met yogamatten en meditatiekussens. Als we buiten yoga doen kunnen we kiezen tussen het platform of ergens in de zon of onder de bomen.. keuze genoeg.
Als je aankomt wacht je een warm welkom en hoef je alleen nog maar te genieten, te luieren, dat ene boek te lezen, te relaxen en te ontspannen.
Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Hatha yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, meditatie, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lenigheid of ervaring.
Er is ruim de tijd en aandacht voor elke deelnemer persoonlijk in en buiten de lessen. Mocht je specifieke klachten hebben pas ik de lessen voor je aan.
Naast de fijne yogalessen en de fantastische maaltijden heb je genoeg vrije tijd om te niksen en te doen waar jij zin in hebt. Natuurlijk ben je vrij om een yogales over te slaan. Je kan naar het strand (half uurtje rijden) naar Girona (half uurtje rijden), een bezoekje brengen aan het museum van Dali (35 minuten rijden), naar het meer van Banjoles (15 minuten rijden) of gewoon wandelen in de directe omgeving.
In het midden van de Yoga vakantie is er een vrije dag waarop je kan doen waar je zin in hebt.
Op verzoek wordt je opgehaald vanaf het vliegveld of je kan een auto huren. De afgelopen jaren hebben we vaak samen auto’s gehuurd om er op uit te gaan.
Als je er helemaal voor wil gaan kan je eerder aankomen en later vertrekken en misschien ook nog een kamer voor je zelf alleen boeken. Op basis van beschikbaarheid en tegen meerprijs.

En niet te vergeten, Dolores de lieve masseuse die voor je klaar staat als je een fijne massage wil ontvangen.

€ 720,-  Dit is inclusief: 1 EXTRA NACHT GRATIS!! Nu 7 nachten ipv 6.
Elke dag meerdere yoga- en meditatie lessen. Professionele begeleiding.
6 nachten in het kleurrijke prachtige verblijf, de geweldige maaltijden, drankjes bij de maaltijden (vruchtensappen bij de lunch en verschillende wijnen bij het diner) , een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogamaterialen, de meer dan geweldige kookkunsten van Begoña en de gastvrijheid van Debbie van B&B Can Portell
Een welkomstcadeautje! En niet te vergeten een super relaxte vakantie week om nog lang van na te genieten.

Exclusief: transfers en vlucht naar Girona en terug.
De drankjes die je buiten de maaltijden wil nuttigen zijn voor eigen rekening.
Taxiservice 50,- vanaf het vliegveld.
Massage bij te boeken voor 55,-

Mocht je hierover meer info willen, bel of mail me dan komt het naar je toe.

Graag tot ziens in Spanje

Pin It on Pinterest