26-28 November 2021
Extra Weekend
Het eerste weekend was zo snel vol. Nu een 2e kans voor jou!!
Corona veilig, aangepast aan alle maatregelingen en volledig verzorgd.

MAAK GEBRUIK VAN DE EARLY BIRD PRIJS! Geldig tot 1 juli 2021.
Nu de zomer voorbij is , buiten koud en nat en we al weer bijna in winterse sferen zitten, is het heerlijk om vlak voor de decemberdrukte nog een weekend helemaal op te laden en verwend te worden. Zo lekker vind ik dat. De klok weer verzet, korte dagen en  knusse avonden bij het haardvuur. Samenzijn, elkaars verhalen horen of juist in stilte zijn met jezelf.  Je gaat een heerlijk weekend tegemoet. De Belgische Ardennen zijn prachtig. Hoeve Charneux is een oude boerenhoeve in een rustig landschap. Net over de grens van Maastricht, dus ver hoef je niet te rijden om een een fijn yoga weekend te ervaren. 200 km/ 2 uur vanaf Utrecht en je bent al in de stilte. Tijd voor jezelf en daarom kijken we naar waar je blij van wordt en hoe ga je doen waar je hart ligt. Yoga kan je hierbij helpen. Yoga is leven in het nu, hier en nu! Hoe ironisch misschien om dan al ver van te voren je weekendje weg vast te leggen. Maar toch.. hoe fijn is het om te weten dat er aan het einde van dit rare jaar (ondertussen niet zo ver weg meer) een heerlijk SUPER YOGA VERWEN WEEKEND op de rol staat. Juist omdat jij weet dat het belangrijk is dit en hoe snel je agenda weer vol zit. Time flies!! Aangezien de Yoga Verwen Weekenden van afgelopen jaren zo veel aanmeldingen binnen kwamen dat er wel 2 weekenden gevuld hadden kunnen worden kan je er maar beter op tijd bij zijn.

THIS IS IT
Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen (in totaal 6!!) yogalessen. Er is gelegenheid om te wandelen, tijd voor stilte en gezellig samenzijn, de sauna wacht op je en daarna de open haard. De yogalessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd of conditie. Vakantiehuis Charneux is sfeervol ingericht en heeft een prachtige yogazaal en als extra een sauna.
De maaltijden zijn vegetarisch/vegan en we eten samen. De hele dag staat er koffie en thee, lekkers en fruit voor je klaar.

JOUW WEEKEND
Je meldt je aan op basis van een gedeelde 2 persoons-kamer. Beddengoed en handdoeken zijn er ook al, het is tenslotte een VERWENweekend. Voor alles wordt gezorgd en dus ook voor yogamatten, meditatiekussens en dekens.
De open haard brand en de sauna staat al voor je aan als je arriveert.

WHAT IS IN IT FOR YOU
Wat geef ik jouw met heel mijn yogahart dit SUPER YOGA VERWEN WINTER WEEKEND?
Om te beginnen geef jij jezelf me -time en van mij ontvang jij dan een prachtige locatie, alles heerlijk verzorgd.
Elke dag super de super vegan maaltijden, met liefde bereid en er wordt rekening gehouden eventuele aanpassingen.
Door PROFESSIONELE VEGAN KOKS, echt waar, super super goed.
Degene die al eerder mee waren naar de yogaweekenden van de opleiding weten wat ze kunnen verwachten.
Maar liefst 6 yoga lessen van mij. Je hebt mijn volle aandacht in alle lessen die met liefde, veel ervaring en deskundigheid worden gegeven.
Bij aankomst ligt er een welkomscadeautje klaar voor jou!

26-28 November 2021.
VANAF 16:00 BEN JE VAN HARTE WELKOM EN ZONDAG ROND 15:00 ZEGGEN WE ELKAAR WEER GEDAG.

EARLY BIRD PRIJS € 360,- tot 1 juli 2021.
PRIJS € 385,-

Nieuwsgierig geworden… Dat snap ik best!
Ik deel je enthousiasme en vertel je graag alles over dit super weekend.
Ga je met me mee? Zo welkom!

Anne
Tel: 06-55916785
Email: annekanters@diwaliyoga.nl

yoga winter weekend Charneux

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Pin It on Pinterest