24-26 januari 2020

Hartje winter, als we geluk hebben ligt er sneeuw. De Belgische Ardennen zijn prachtig. Hoeve Charneux is een oude boerenhoeve in een rustig landschap. Net over de grens van Maastricht, dus ver hoef je niet te rijden om een een fijn yoga weekend te ervaren. 200 km/ 2 uur vanaf Utrecht en je bent al in de stilte. Na alle feestdagen is het tijd voor jezelf. Wat gaat dit nog bijna nieuwe jaar je brengen en hoe ga je doen waar je hart ligt. Yoga kan je hierbij helpen. Yoga is leven in het nu, hier en nu! Maar toch.. hoe fijn is het om te weten dat er ook in het volgende jaar.. ja nog ver weg i know.. een Heerlijk Super Yoga Verwen Winter Weekend op de rol staat. En aangezien er voor het weekend van afgelopen januari zo ontzettend veel aanmeldingen binnen kwamen dat er wel 2 weekend gevuld hadden kunnen worden kan je er maar beter op tijd bij zijn.

Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Er is gelegenheid om te wandelen, tijd voor stilte en gezellig samenzijn, de sauna wacht op je en daarna de open haard. De yogalessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd of conditie. Vakantiehuis Charneux is sfeervol ingericht en heeft een prachtige yogazaal en als extra een sauna. De maaltijden zijn vegetarisch, we eten samen. De hele dag staat er koffie en thee, lekkers en fruit voor je klaar.

Je meldt je aan op basis van een gedeelde 2 persoonskamer. Beddengoed en handdoeken zijn er ook al, het is tenslotte een verwenweekend. Voor yogamatten en meditatiekussens wordt gezorgd. De open haard brand en de sauna staat al aan voor je als je arriveert.

Vrijdagmiddag vanaf 16:00 ben je welkom, zondag 15:00 zeggen we gedag.

24-26 januari 2020 

prijs € 315,-

Nieuwsgierig geworden…?

Voor aanmeldingen en meer informatie over dit Yoga Winter Weekend neem contact op:

Anne Kanters
Tel: 06-55916785
Email: annekanters@yoga-movement.nl

 

yoga winter weekend Charneux

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Pin It on Pinterest