Zondag 13 december 2020

Heerlijk een dag de stilte in tijdens de winterperiode.
Rustige lessen, tijd voor jezelf.

In de vaak drukke december-feestmaand is kan het best lastig zijn om de rust te bewaren en toe te geven aan de natuurlijk beweging van het jaar om wat meer naar binnen te keren. Dan is zo’n hele dag yoga heerlijk. Yoga en meditatie helpen je om tot rust te komen, op te laden en je te richten op wat voor jou belangrijk is. Deze workshop is heerlijk rustig en we zoeken de innerlijke stilte op. Hatha Yoga wordt afgewisseld met Yin Yoga en we sluiten de dag af met een lange ontspannende Yoga Nidra.

Thee en koffie met lekkers staat voor je klaar. Er wordt een gezonde vegetarische zelfgemaakte soep of salade voor je geserveerd tijdens de pauze.

Wil je echt een hele lange dag voor jezelf?! Dan kan je na deze workshop nog langer genieten van je ontspanning door in de avond de Slow Flow & Soundsessie & Yoga Nidra mee te doen… en ga je het einde van dit jaar in vanuit de stilte die zo mooi past bij de wintertijd. Als je de dagworkshop én de avondworkshop wil combineren ontvang je € 10,- korting en betaal je voor deze 2 samen geen € 85,- maar € 75,-.

Aanmelden vooraf alsjeblieft. Kosten € 60,-. Je bent welkom vanaf 10:00 voor thee en koffie met wat lekkers, we beginnen om 10:30 en sluiten samen af om 16:00.
Meer info gewenst? Ik hoor graag van je, zeer welkom! Deze workshop is heel populair en snel vol geboekt, dus…. 

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje of Marokko!

 

Pin It on Pinterest