Zondag 15 december 2019 | 10.30 -16.00

Heerlijk een dag de stilte in tijdens de winterperiode.

Rustige lessen, tijd voor jezelf. In de vaak drukke december-feestmaand is kan het best lastig zijn om de rust te bewaren en toe te geven aan de natuurlijk beweging van het jaar om wat meer naar binnen te keren.
Dan is zo’n hele dag yoga heerlijk. Yoga en meditatie helpen je om tot rust te komen, op te laden en je te richten op wat voor jou belangrijk is.
Om 10 uur staat er koffie en thee voor je klaar. De lessen zijn van 10:30 -16:00. met een pauze voor de lunch natuurlijk.
Daarna sluiten we de dag samen af.
Er wordt een gezonde vegetarische zelfgemaakte soep of salade voor je geserveerd tijdens de pauze. Koffie en thee met lekkers ook daar wordt voor gezorgd.

Wil je echt een hele lange dag voor jezelf?! Dan kan je na deze workshop nog langer genieten van je ontspanning door in de avond de Slow Flow & Yoga Nidra mee te doen… en ga je het einde van dit jaar in vanuit de stilte die zo mooi past bij de wintertijd. Als je de dagworkshop én de avondworkshop wil combineren ontvang je € 5,- korting en betaal je voor deze 2 samen geen € 80,- maar € 75,-.

Wanneer er genoeg mensen zijn voor deze combinatie dan organiseren we samen iets voor het avondeten. Je kan sowieso in de yogaruimte blijven tussen de workshops door als je dat fijn vindt.

Aanmelden vooraf noodzakelijk. Kosten € 55,-

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje of Marokko!

 

Pin It on Pinterest