23 februari – 1 maart 2020

Zo krijg je een idee van hoe je vakantie er ziet. Het is een praktische beschrijving.. maar niet hoe betoverend en overweldigend mooi Marokko werkelijk is. Prachtige kleuren, afwisselende landschappen, oude nomaden dorpjes en de sterrenhemel in de stilte van de woestijn.. helaas dat gaat me niet lukken. Daarvoor moet je toch echt zelf mee. En ervaar Marokko en de heerlijke yogalessen in de open lucht. Ga mee!

We vliegen samen, vanaf Weeze. Als het voor jou handiger om eerder aan te komen en/of later te vertrekken, of te vliegen vanaf een ander vliegveld kan dat natuurlijk ook. In dat geval zorg je zelf voor je transfer naar de Riad of Kasbah (hotel) waar we elkaar dan zullen treffen. Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Voor yogamatten zorgen wij.

Voor nog meer uitgebreide Info Yoga Woestijn Reis, vraag gerust en ik stuur het naar je toe.

Reisschema Zondag 23 februari – Zondag 1 maart 2020 € 925,-

Dag 1 Zondag 23 februari. Dag van vertrek, vlucht Weeze 14:40 – Marrakesh 18:30
Transfer naar je hotel  in of buiten Marrakesh. Diner in de kasbah of riad, kennismaking. Verblijf kasbah in of buiten Marrakesh

Dag 2 Maandag 24 februari
Je eerste yogales vandaag en daarna ontbijt. Vandaag vertrekken we, na het ontbijt, richting Ait ben Haddou. We rijden door het Atlasgebergte en lunchen onderweg. Bij aankomst kan je de eeuwenoude kasbah (Werelderfgoedlijst Unesco) gaan bezoeken. Voor het diner is er weer een yogales. Verblijf in Paradise of Silence (o.v.).

Dag 3 Dinsdag 25 februari
Yogales en ontbijt. Vandaag rijden we verder door het prachtige zeer afwisselende landschap van het Atlasgebergte naar de woestijn, we lunchen onderweg. Bij aankomst in het woestijnkamp is er een yogales en daarna diner. Verblijf in het woestijnkamp. Met uitzicht op de betoverende sterrenhemel.

Dag 4 Woensdag 26 februari
3 yoga- en meditatielessen vandaag. Steeds voor het ontbijt, lunch en diner. We kunnen een uitstap maken naar de Nomaden die wonen in de woestijn / een kamelenrit maken / naar het oude dorpje ‘in de buurt’. Verblijf in het woestijnkamp. Met uitzicht op de betoverende sterrenhemel.

Dag 5 Donderdag 27 februari
3 yoga- en meditatielessen vandaag. Steeds voor het ontbijt, lunch en diner. We kunnen een uitstap maken naar de Nomaden die wonen in de woestijn / een kamelenrit maken / naar het oude dorpje ‘in de buurt’. Verblijf in het woestijnkamp. Met uitzicht op de betoverende sterrenhemel.

Dag 6 Vrijdag 28 februari
Na de yogales en het ontbijt laten we de woestijn achter ons en gaan terug door het Atlasgebergte richting Ait ben Haddou. We lunchen onderweg. Bij aankomst kan je de eeuwenoude kasbah (Werelderfgoedlijst Unesco) gaan bezoeken. Voor het diner is er weer een yogales. Verblijf in Paradise of Silence (o.v.).

Dag 7 Zaterdag 29 februari
Vandaag vertrekken we van uit de omgeving van Ait ben Haddou richting Marrakesh, we lunchen onderweg. Na aankomst ben je vrij om Marrakesh in te gaan. Deze dag is het diner voor eigen rekening, zodat je je eigen gang kan gaan, maar soms dineren we spontaan toch weer samen. Verblijf in een riad in of net buiten Marrakesh.

Dag 8 Zondag 1 maart. Laatste dag.
Vrij om Marrakesh in te gaan. We beginnen de dag samen met de laatste yoga- en meditatieles en ontbijt. Daarna kan je lekker doen waar je zin in hebt. Marrakesh in gaan of juist relaxen in en om je hotel. Voor je lunch zorg je zelf. Wij zorgen voor de transfer naar het vliegveld als het tijd is om te vertrekken.

Gezamelijke transfer vliegveld 16:00 Vlucht Marrakesh 18:55 – Eindhoven 22:45

Nieuwsgierig geworden…?

Voor aanmelding en meer informatie over deze Info Yoga Woestijn Reis neem contact op:

Anne Kanters
Tel: 06-55916785
Email: annekanters@yoga-movement.nl

Geerten Linsen
Tel: 06-52603386
Email: sammiejanne@hotmail.com

Pin It on Pinterest