Yoga Nidra Avond Workshop 6 oktober & 15 december

De Yoga nidra workshops die ik heb gegeven dit voorjaar zo enthousiast ontvangen dat er ook in het najaar weer 2 fijne ontspannende Yoga Nidra avondworkshops op zondag 6 oktober en 15 december. Bij deze bijzondere vorm van Yoga lig je in een langdurige ontspanning. Het is een prachtige rustgevende ervaring waarbij je de diepere lagen van je lichaam & geest, hoofd & hart kan (leren) ontspannen. Daardoor is het mogelijk je (onbewuste) patronen en Samskara`s (diepe indrukken) te verwerken en los te laten. De lange Yoga nidra wordt voorafgegaan door een yogales waarin rustige zachte bewegingen centraal staan, als voorbereiding voor je lichaam en geest op het langere stilliggen. Ik begeleid je door je stiltemomenten. We sluiten af met een kopje verwarmende thee.

Wil je echt een hele lange dag voor jezelf?! Dat kan! Op zondag 15 december is er de Yoga Winter Workshop en kan je na deze workshop nog langer genieten van je ontspanning door in de avond de Slow Flow & Yoga Nidra mee te doen… en ga je het einde van dit jaar in vanuit de stilte die zo mooi past bij de wintertijd. Als je de dagworkshop én de avondworkshop wil combineren ontvang je € 5,- korting en betaal je voor deze 2 samen geen € 80,- maar € 75,-.

Wanneer er genoeg mensen zijn voor deze combinatie dan organiseren we samen iets voor het avondeten. Je kan sowieso in de yogaruimte blijven tussen de workshops door als je dat fijn vindt.

Kosten € 25,-  per workshop. 19:00 21:00 De Refter, Ubbergen. Na afloop is er lekkere verwarmende thee. Schrijf je op tijd in… de vorige keren waren de workshops zo vol

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje of Marokko!

 

Pin It on Pinterest