Yoga & Soundsessie & Yoga Nidra Avond Workshop 13 december

De Yoga Nidra workshops die ik heb gegeven zijn vorig jaar zo enthousiast ontvangen dat er ook voor 2020 weer een aantal fijne ontspannende Yoga Nidra avondworkshops zijn geweest en nog gepland staan. De laatste van dit jaar is op zondagavond 13 december.

We beginnen met een Hatha Yoga les, met een flow van yoga houdingen, daarna mag je heerlijk genieten van een Soundsessie waarbij diverse instrumenten worden gebruikt, zoals o.a. klankschalen, koshi, tincha, oceandrum en handdrum. Deze klanksessie gaat over in een ontspannende Yoga Nidra.
Het zijn 3 verschillende onderdelen die samen een prachtig geheel vormen.
Wat is yoga Nidra? Bij deze bijzondere vorm van Yoga lig je in een langdurige ontspanning. Het is een prachtige rustgevende ervaring waarbij je de diepere lagen van je lichaam & geest, hoofd & hart kan (leren) ontspannen. Daardoor is het mogelijk je (onbewuste) patronen en Samskara`s (diepe indrukken) te verwerken en los te laten. De lange Yoga Nidra wordt voorafgegaan door een yogales waarin rustige zachte bewegingen centraal staan, als voorbereiding voor je lichaam en geest op het langere stilliggen. Ik begeleid je door je stilte momenten. We sluiten af met een kopje verwarmende thee.

Kosten € 25,-  per workshop. 19:00-21:00 De Refter, Ubbergen. Na afloop is er lekkere verwarmende thee. Schrijf je op tijd in… de vorige keren waren de workshops zo vol.
Vooraf aanmelden a.u.b. Mocht je nog vragen hebben, altijd welkom!

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Marokko!

Pin It on Pinterest