Yoga Workshops

Inspirerende Yoga Workshops voor jou in 2020

Yoga Workshops

>>Bijzonderheden vind je in de agenda<<

Een workshop geven van een hele dag of dagdeel is altijd fijn en inspirerend.

Er is meer tijd dan in een wekelijkse yogales en iedereen komt voor een heerlijke dag voor zichzelf. Een dag loskomen van de dagelijkse dingen, een moment om eens stil te staan bij jezelf en te voelen wat belangrijk is en wat je nodig hebt.. om weer opgeladen en uitgerust verder te gaan.

De workshops die ik verzorg vinden plaats in mijn eigen yoga ruimte in Ubbergen of op locatie.

Mijn eigen yogaruimte DIWALI YOGA bevindt zich daar waar ik zelf ook woon. In de voormalige bibliotheekzaal van een prachtig voormalig Frans meisjespensionaat/klooster, het heet nu de Refter en het is een woon-werkpand met ongeveer 90 bewoners van diverse leeftijden. Ook in de prachtige Yoga Studio LaToja van Geerten Linsen in Valkenswaard verzorg ik regelmatig een workshop.

Yoga Workshops Yoga Movement

Interesse? Zin in een heerlijke ontspannen en dynamische Yoga Workshop? Welkom!

(Aanmelden vooraf noodzakelijk.) Mocht je graag een yoga workshop willen doen, op een andere locatie voor een speciaal event of gezelschap. In overleg werk ik dan je wensen en ideeën uit en ontstaat er vast iets moois… Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje of Marokko!

Pin It on Pinterest