Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Training

Nieuwsgierig, leergierig, altijd onderweg op je yoga pad… super! En herkenbaar.

Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Training

De Teacher Trainingsdagen voor dit najaar zijn voor een besloten groep yogadocenten.

Voorgaande 5 jaren hadden we fijne dagen samen, en leerzaam!
Dus heel fijn dat er ook dit jaar weer Verdiepings- Teacher Trainingsdagen in het vooruitzicht zijn.
Deze workshops zijn voor (aankomende) Yoga docenten, voor ervaren enthousiaste Yogi`s die op zoek zijn naar verdieping of voor degene die yoga als ondersteuning in zijn/haar werk wil inzetten.
De groepen zijn klein, er is ruimte voor maximaal 12 mensen. Dit is een bewuste keuze zodat er ruimschoots tijd en aandacht is voor iedereen in de interactieve lessen. Er is ruimte en tijd voor uitwisseling van ervaringen specifiek gelinkt aan de verschillende onderwerpen die aan bod komen en voor de vragen die je hebt.
De Teacher Trainingsdagen kan je los van elkaar volgen, maar ook als reeks… dat heeft mijn voorkeur omdat we dan kunnen terugpakken op voorgaande onderwerpen en we zo nog meer de verdieping in kunnen gaan met betrekking tot de onderwerpen en met elkaar. De Verdiepingsdagen/Teacher Training zijn bedoeld als ondersteuning en verdieping voor jou als mens en als yoga docent… dat spreekt voor zich. Maar neem je tijd, zie het niet als iets om meteen door te geven aan anderen, geef eerst aan jezelf. Genoeg tijd nog om er anderen blij mee te maken.

 

Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Training 2022

De Teacher Trainingsdagen voor dit najaar zijn voor een besloten groep yogadocenten.
Flow & Series in Hatha Yoga
Adem, Prana en Bewustzijn
Ontspanning
Meditatie & Stilte

Om 10:00 staat er thee en lekkers klaar. In de ochtend is er een lange yogales, na de lunch is er theorie, ruimte voor vragen en uitwisseling, daarna nog een yoga les.

We beginnen om 10:00 en gaan door tot 16:00, en onderbreken natuurlijk voor een lekkere lunch met  heerlijke vegetarische soep en/of salade die vers gemaakt is. Alle yogamaterialen zijn aanwezig.
De kosten voor deze fijne leerzame dagen zijn € 115,- per dag.

Inschrijven 
Meld je je aan voor alle data? Fijn. Je krijgt dan een mooie korting.
Wil je een factuur voor je administratie? Prima, € 5,- per factuur administratiekosten.

Je ontvangt informatie op papier over de onderwerpen die aan bod komen.

De mogelijkheden en onderwerpen zijn eindeloos. Bijvoorbeeld; zelf lessen maken, begeleiden van je cursisten, asana, pranayama, serie’s, correcties, hond up en down, rug & torsies, zwangeren in je lessen, dynamisch & statisch, kracht & ontspanning, hulpmiddelen & aanpassingen, thema`s, draagkracht vanuit het bekken, Yin Yoga, Meditatie, Yoga Nidra en Hatha Yoga.

Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Training

De Teacher Trainingsdagen voor dit najaar zijn voor een besloten groep yogadocenten.

Deze Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Trainingen vinden plaats in mijn eigen mooie Yogastudio Diwali Yoga, Schellingshof 7 in Beek-Ubbergen (nabij Nijmegen). Diwali Yoga is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, altijd gratis parkeren. Voor en na de workshop kan je deze dag fijn combineren met een wandeling in het prachtige bos direct te bereiken vanuit de Yogastudio.

Pin It on Pinterest