Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Training

Nieuwsgierig, leergierig, altijd onderweg op je yoga pad… super! En herkenbaar.

Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Training

Vorig keren in 2018 en 2019 hadden we fijne dagen samen, en leerzaam! Dus heel fijn dat er ook dit jaar weer Verdiepings- Teacher Trainingsdagen in het vooruitzicht zijn. Deze workshops zijn voor (aankomende) Yoga docenten, voor ervaren enthousiaste Yogi`s die op zoek zijn naar verdieping of voor degene die yoga als ondersteuning in zijn/haar werk wil inzetten. De groepen zijn klein, er is ruimte voor 12 mensen. Dit is een bewuste keuze zodat er ruimschoots tijd en aandacht is voor iedereen in de interactieve lessen. Er is ruimte en tijd voor uitwisseling van ervaringen specifiek gelinkt aan de verschillende onderwerpen die aan bod komen en voor de vragen die je hebt. De Teacher Trainingsdagen kan je los van elkaar volgen, maar ook als reeks… dat heeft mijn voorkeur omdat we dan kunnen terugpakken op voorgaande onderwerpen en we zo nog meer de verdieping in kunnen gaan met betrekking tot de onderwerpen en met elkaar. De Verdiepingsdagen/Teacher Training zijn bedoeld als ondersteuning en verdieping voor jou als mens en als yoga docent… dat spreekt voor zich. Maar neem je tijd, zie het niet als iets om meteen door te geven aan anderen, geef eerst aan jezelf. Genoeg tijd nog om er anderen blij mee te maken.

 

Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Training 2020

De data voor 2020 
12 september  Kracht en Ontspanning > Body, Mind en Soul
10 oktober       Yin Yoga & Yoga Nidra > Uitleg en toepassen
31 oktober       Adem, Prana en Bewustzijn
21 november   Bekken, Knieën en Voeten
12 december   Rug, Nek en Schouders

Om 10:00 staat er thee, koffie en lekkers klaar. In de ochtend is er een lange yogales, na de lunch is er theorie, ruimte voor vragen en uitwisseling, daarna nog een yoga les.

We beginnen om 10:30 en gaan door tot 16:00, en onderbreken natuurlijk voor een lekkere lunch met thee, koffie en een heerlijke vegetarische soep of salade die vers gemaakt is. Alle yogamaterialen zijn aanwezig. De kosten voor deze fijne leerzame dagen zijn € 90,- per dag.

Inschrijven! Meld je je aan voor alle data? Fijn. Je krijgt dan een mooie korting, je betaalt dan 400,- i.p.v. 450,-. Wil je een factuur voor je administratie? Prima, € 5,- per factuur administratiekosten.

Je ontvangt informatie op papier over de onderwerpen die aan bod komen.

De mogelijkheden en onderwerpen zijn eindeloos. Bijvoorbeeld; zelf lessen maken, begeleiden van je cursisten, asana, pranayama, serie’s, correcties, hond up en down, rug & torsies, zwangeren in je lessen, dynamisch & statisch, kracht & ontspanning, hulpmiddelen & aanpassingen, thema`s, draagkracht vanuit het bekken, Yin Yoga, Meditatie, Yoga Nidra en Hatha Yoga.

Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Training

Nieuwe data voor 2020, het is steeds op zaterdag.
12 september, 10 oktober, 31 oktober, 21 november en 12 december.
Dit jaar, in 2020, vinden deze dagen plaats in de mooie yoga studio ‘In de Sigarenfabriek’ in Valkenswaard.

Deze Yoga Verdiepingsdagen / Teacher Trainingen vinden plaats in mijn eigen yogaruimte in woonwerkgemeenschap de Refter in Ubbergen/Nijmegen en/of in de Yoga Sigarenfabriek Valkenswaard. De Yoga Studio’s zijn beide goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.

Pin It on Pinterest