Yoga Weekenden & Retreats

Pak je koffer en ga mee!

Yoga Weekenden & Retreats

Een weekend of een weekje weg, helemaal in het teken van ontspanning in goed gezelschap van jezelf. De tijd voor dat boek dat al langer ligt te wachten of de natuur in tussen de yoga- en meditatielessen door.. allemaal mogelijk. De locaties van de yoga weekenden en de yoga retreats zijn altijd op prachtige plekken daar waar rust en stilte is om tot jezelf te komen.

Elke dag kan je deelnemen aan meerdere yoga- en meditatielessen. We beginnen vroeg zodat je lichaam en geest wakker worden en in beweging komen, maar als je liever nog wat langer slaapt kan dan ook.. het is jouw weekend, jouw week, jouw tijd. 

Yoga weekenden Yoga Movement

Midden in de winter. Koud buiten, warm binnen met een open haard. Je voelt dat je lichaam wel wat beweging en de ontspanning van de sauna daarna kan gebruiken. En dan zomer… warmte en zon. De yogalessen zijn zoveel mogelijk buiten. Daarna duik je zo het zwembad in of lees je eindelijk dat boek in de hangmat in de tuin.  Ook gaan we samen op pad, voor een wandeling, naar het strand en of een marktje in de buurt. De maaltijden worden vers klaargemaakt en zijn vegetarisch en veganistisch (Indien gewenst) Alle yoga materialen zijn aanwezig. 

Mocht je op zoek zijn voor een yogadocent voor een yoga weekend of retreat, op een locatie van jouw keuze, voor een speciaal event of gezelschap, neem gerust contact op, in overleg werk ik dan je wensen en ideeën uit en ontstaat er vast iets moois.

Agenda Yoga Weekenden & Retreats

Pin It on Pinterest