24-26 Januari 2025
Volledig verzorgd en heerlijk bio-vega maaltijden!

Januari 2025.. pff dat is toch nog heel ver weg? Klopt!
In januari hadden we (alweer;-)) een heerlijk geweldig weekend met elkaar! Ondertussen wordt het al een echte traditie.
Maar geloof het of niet, er waren in de laatste deelronde van het afgelopen Yoga Winter Verwen Weekend meteen al weer een aantal aanmeldingen voor volgend jaar. Dus dan ook maar meteen op de site gezet. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn! Hi hi.

Ga je met me mee naar het SUPER YOGA VERWEN WINTER WEEKEND! Samenzijn, stilte, genieten en natuurlijk YOGA.
2024 is al dan al weer voorbij! Het einde van de winter nadert. Weer een prachtig nieuw jaar wat voor ons ligt.  We kijken vooruit en bewegen ons alweer naar de kortere dagen en naar het licht. Maar eerst nog tijd voor jou! Voor jezelf, heerlijk rustig en alleen of misschien samen met wie je lief is.
De Belgische Ardennen zijn prachtig. Hoeve Charneux is een oude boerenhoeve in een rustig landschap. Net over de grens van Maastricht, dus ver hoef je niet te rijden om een een fijn yoga weekend te ervaren.
200 km/ 2 uur vanaf Utrecht en je bent al in de stilte. Dan is het tijd voor jezelf. Wat gaat dit jaar je brengen en hoe ga je doen waar je hart ligt.
Yoga kan je hierbij helpen. Yoga is leven in het nu, hier en nu! Hoe ironisch misschien om dan al ver van te voren je weekendje weg vast te leggen.
Maar toch.. hoe fijn is het om te weten dat er ook dit jaar een heerlijk SUPER YOGA VERWEN WEEKEND op de rol staat. Juist omdat jij weet dat het belangrijk is dit en hoe snel je agenda weer vol zit. Time flies!! Aangezien er voor deze yoga weekenden altijd zo veel aanmeldingen zijn, en ook dit weekend wat nog zo ver weg is al weer bijna vol is, raad ik je aan om nu al je plek te reserveren.

THIS IS IT
Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen (in totaal 6!!) yogalessen. Er is gelegenheid om te wandelen, tijd voor stilte en gezellig samenzijn, de sauna wacht op je en daarna de open haard. De yogalessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd of conditie. Vakantiehuis Charneux is sfeervol ingericht en heeft een prachtige yogazaal en als extra een open haard en een sauna.
De maaltijden zijn vegetarisch/vegan en we eten samen. De hele dag staat er koffie en thee, lekkers en fruit voor je klaar.

JOUW WEEKEND
Je meldt je aan op basis van een gedeelde 2 persoons-kamer. Beddengoed en handdoeken zijn er ook al, het is tenslotte een VERWEN weekend. Voor alles wordt gezorgd en dus ook voor yogamatten, meditatiekussens en dekens.
De open haard brand en de sauna staat al voor je aan als je arriveert.

WHAT IS IN IT FOR YOU
Wat geef ik jouw met heel mijn yogahart dit SUPER YOGA VERWEN WINTER WEEKEND?
Om te beginnen geef jij jezelf me -time en van mij ontvang jij dan heerlijke yogalessen op een prachtige locatie, alles heerlijk verzorgd.
Elke dag super vega maaltijden, met liefde bereid en er wordt rekening gehouden eventuele aanpassingen.
Door een PROFESSIONELE VEGA KOK, echt waar super super goed.
Degene die al eerder mee waren weten wat ze kunnen verwachten en de reacties zijn altijd vol lof!
Maar liefst 6 yoga lessen, je hebt mijn volle aandacht in alle lessen die met liefde, veel ervaring en deskundigheid worden gegeven.
Bij aankomst ligt er een welkomscadeautje klaar voor jou!

Gratis parkeren.

24-26 Januari 2025
VANAF 16:00 OP VRIJDAGMIDDAG BEN JE VAN HARTE WELKOM EN ZONDAG ROND 15:00 ZEGGEN WE ELKAAR GEDAG.

PRIJS € 440,-

Nieuwsgierig geworden… Dat snap ik best!
Ik deel je enthousiasme en vertel je graag alles over dit super weekend.
Ga je met me mee? Zo welkom!

Anne
Tel: 06-55916785
Email: annekanters@diwaliyoga.nl

yoga winter weekend Charneux

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Pin It on Pinterest