Misschien wil je ondertussen al niet anders meer… Yoga doen wanneer en waar het jou uitkomt.

Super dat dat kan nu! Maar voor wie hier nog niet zo vertrouwd mee is, heb ik een mooi aanbod wat heel eenvoudig werkt, je hoeft er eigenlijk niks voor te doen, behalve aanmelden. Je wilt wel ontspannen, in beweging blijven, goed voor jezelf zorgen, bewust leven en jezelf ontwikkelen. Oke, helder.. maar hoe dan?
Met het ONLINE YOGA MAAND ABONNEMENT.
Elke week op dezelfde dag, maandagochtend, ontvang jij een fijne nieuwe yogales.
Per jaar stuur ik je 52 yogalessen. Steeds komt er een bij en gaat er een af, maar er staan altijd 10 yogalessen voor je klaar die je kunt doen. Diverse thema’s, alles helder uitgelegd. De lessen zijn een mix van inspanning en ontspanning, van zacht, rustig, krachtig., energiek en meditatief.
Welke yogastijlen? Hatha Yoga Yin Yoga, Yoga Nidra, Meditatie

En je ontvangt een mooi welkomstcadeautje bij aanmelding!

Via deze link: https://diwaliyogaonline.nl/courses/diwali-yoga-voor-thuis/  Kom je er vanzelf ;-).

En dat kost maar 25,- per maand. 2,50 per les dus, dat is echt heel fijn!
Extraatje! Je ontvangt regelmatig een verassing als extraatje.

En dat is heel fijn, zeker nu we zoveel thuis zijn en je niet meer zomaar op pad kan.
We weten allemaal hoe lastig het is om helemaal zelf aan de slag te gaan en het vol te houden. Je bed is zo lekker warm in de ochtend, je bent moe na een dag werken en de bank lokt. Morgen dan maar…
Ik ga je helpen zodat jij je yogamat echt uitrolt en kan genieten van me-time.

En dan heb ik nog iets voor je, GRATIS! Ik heb een mini serie voor je gemaakt: DIWALI DAYS, een ochtend routine of als jij liever s’avonds op je mat gaat, kan ook. Op mijn andere website www.diwaliyogaonline.nl kan je je nu al meteen aanmelden en stap jij morgenochtend meteen je mat op. Een tip: leg je mat al klaar voor je naar bed gaat… zo gaat je positieve intentie al voor je werken.
Je zal merken dat je lekkerder wakker wordt en met meer energie je dag begint. Én eindigt!

Maak gerust gebruik van mijn aanbod. DIWALI DAYS & het YOGA ONLINE MAAND ABONNEMENT.

Kosten € 25, – per maand

Elke week nieuwe inspirerende yogalessen, elke week een ander thema. Altijd 10 lessen voor je beschikbaar, je kan elke les zo vaak doen als je wilt.

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje of Marokko!

Pin It on Pinterest