Yoga Verwen Vakanties

Laat alles achter je en dompel jezelf onder in een oase van rust en verwennerij

Yoga vakanties

 
 

Yoga verwen vakanties

Yoga is mijn passie en reizen vind ik ook helemaal geweldig.

Op avontuur gaan… je horizon verbreden en grenzen verleggen. Ook Yoga is op reis gaan. Je leert jezelf beter kennen door het beoefenen van yoga. In eerste instantie misschien alleen je lichaam. Je voelt dat je sterker wordt en minder rugpijn hebt misschien, je bouwt kracht op en leert je te ontspannen. Het mooie is dat je daarna vaak verder gaat voelen en ontdekken… wie je bent, hoe het met je is.

Door bewust te bewegen, bewust te ademen, ga je nog een stap verder. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ontwikkelt je kwaliteiten. Daarvoor hoef je niet op vakantie en ook niet naar het buitenland. Maar de combinatie van yoga en vakantie is wel heel leuk!

Je stapt voor een tijdje uit je dagelijkse bestaan. Je maakt bewust tijd en ruimte voor jezelf, voor meer rust en ontspanning. Daaruit ontstaan vaak leuke ontmoetingen met jezelf en anderen om je heen, mensen uit de groep en de lokale bevolking van waar je bent. Deze prachtige ervaringen zijn een rijkdom die met je mee naar huis gaan in je hart. Daarom neem ik graag mensen mee op reis, zowel in mijn yogalessen als daarbuiten. De yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lenigheid of ervaring.

Heb je interesse in een yoga workshop, yoga weekend, retreat of vakantie? 

Yoga vakanties Yoga Movement

Yoga verwen vakanties Marokko

Samen organiseren wij, Anne Kanters van Diwali Yoga en Geerten Linsen van
Body & Mind LaToja, sinds 2014 Yoga Verwen Vakanties in het kleurrijke en avontuurlijke prachtige Marokko. Laat alles achter je en dompel jezelf onder in een oase van rust en verwennerij. Geef je over aan heerlijke momenten van ontspanning, geniet van de exclusieve Marokkaans-Berberse maaltijden en dynamische, ontspannende yogalessen.

YOGA WOESTIJN REIS MAROKKO VOORJAAR/MAART 2022. Data volgen z.s.m.

Nieuwsgierig geworden…?

Mocht je interesse hebben of wil je meer info over deze Yoga-Verwen-Vakanties neem dan contact op met Anne Kanters annekanters@diwaliyoga.nl (06-55916785) Geerten Linsen sammiejanne@hotmail.com (06-52603386)

Ik ben op het laatste moment mee geweest met een yoga trip in Marokko. Ik had weinig ervaring met Yoga en zocht een moment van rust in combinatie met avontuur. Dit is voor 100% uitgekomen. Goed georganiseerde trip met prachtige plekken waaronder een paar dagen in de woestijn. Fijne sfeer en goed gezelschap. Geerten en Anne mijn dank voor het verhelderende weekje en ik ga zeker nog een keer mee.
Ard Jan

51 jaar

Agenda Yoga Vakanties

Pin It on Pinterest