Cozy herfst Yoga  Retreat 19 nov – 26 nov 2023

Zo’n fijne yoga vakantie.
Wil jij ook graag mee? Welkom!

Het Yoga Summer Retreat van dit jaar, 2023, is nog maar net geweest… Maar we gaan nog een keer naar Can Portell / 123ole.com.
Omdat er zoveel belangstelling is voor de retreats komt er een extra voor jou!
Het is gewoon echt zo’n geweldige Yoga & Relax ervaring is. Ik kan er niet omheen… het is gewoon zo!

Yoga in Spanje.
De Spaanse zon laat zich van zijn beste kant zien tijdens het Yoga Summer Retreat.
In de herfst is het natuurlijk in de ochtend en avonden frisser maar we kunnen nog steeds heerlijk buiten yoga doen en genieten van de prachtige tuin en omgeving.
Het is ondertussen al een prachtige traditie geworden, het Yoga Summer Retreat bij de prachtige B&B Can Portell, www.123ole.com.
We gaan weer een superfijne week beleven samen. Heerlijk!! Weer erop uit. Yeah, yoga, ontspanning, geweldig eten, rust, ruimte, stilte, zwemmen, boekje lezen, massage en samen zijn. Je kunt je nu al verheugen op deze super vakantie.
Dus we gaan voor een prachtige heerlijke YOGA COZY HERFST RETREAT.
We willen graag dat jij daar ook van kan meegenieten. Zonder zorgen! 

Heerlijk, ik kijk er naar uit!

Al sinds 2016 kom ik elke jaar bij Debbie en elke keer mag ik blije en zeer enthousiaste deelnemers ontvangen.
Een aantal jaren geleden heb ik heb een prachtige plek gevonden in Spanje bij B&B Can Portell, kijk maar eens op de site van www.123ole.com. Een klein half uurtje rijden maar vanaf het vliegveld van Girona. Het is even zoeken omdat het fijn verscholen ligt in de rust van het platteland. De kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht, je kan overnachten in het grote oude huis, in een van de kamers in de tuin, in het roze of blauwe caravannetje of een van de authentieke zigeunerwagens. De tuin is groot en prachtig met op verschillende plekken lekker luie hangmatten en daarbij ook nog eens een fijn zwembad. Ook de yogaruimte is sfeervol ingericht en uitgerust met yogamatten en meditatiekussens. Als we buiten yoga doen kunnen we kiezen tussen het platform of ergens in de zon of onder de bomen.. keuze genoeg.

Als je aankomt wacht je een warm welkom en hoef je alleen nog maar te genieten, te luieren, dat ene boek te lezen, te relaxen en te ontspannen.

Verblijf en programma: Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Hatha yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, meditatie, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lenigheid of ervaring. Er is ruim de tijd en aandacht voor elke deelnemer persoonlijk in en buiten de lessen. Mocht je specifieke klachten hebben pas ik de lessen voor je aan.
Naast de fijne yogalessen en de fantastische maaltijden heb je genoeg vrije tijd om te niksen en te doen waar jij zin in hebt. Natuurlijk ben je vrij om een yogales over te slaan. Je kan naar het strand (half uurtje rijden) naar Girona (half uurtje rijden), een bezoekje brengen aan het museum van Dali (35 minuten rijden), naar het meer van Banjoles (15 minuten rijden) of gewoon wandelen in de directe omgeving.
Er zijn in deze Yoga vakanties 2 vrije dagen, na de ochtend yogales en het ontbijt, kan je doen waar je zin in hebt.

Vervoer: Op verzoek wordt je opgehaald vanaf het vliegveld of je kan een auto huren. De afgelopen jaren hebben we vaak samen auto’s gehuurd om er op uit te gaan. Als je er helemaal voor wil gaan kan je eerder aankomen en later vertrekken en misschien ook nog een kamer voor je zelf alleen boeken. Op basis van beschikbaarheid en tegen meerprijs.
En niet te vergeten, Dolores de lieve masseuse die voor je klaar staat als je een fijne massage wil ontvangen.

Deze fijne relaxte Yoga Retreats bij CanPortell zijn echt een cadeautje voor jezelf.

PRIJS: € 895,-

Dit is inclusief:

Elke dag meerdere yoga- en meditatie lessen en er zijn minstens 12 lessen in deze fijne vakantieweek.
Professionele ervaren begeleiding door mij.
7 nachten in het kleurrijke prachtige verblijf, de geweldige maaltijden, drankjes bij de maaltijden (vruchtensap en water bij de lunch en 1 glaasje wijn en water bij het diner) , een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogamaterialen, de meer dan geweldige kookkunsten van Begoña en de gastvrijheid van Debbie van B&B Can Portell
Een welkomstcadeautje! En niet te vergeten een super relaxte vakantie week om nog lang van na te genieten.

Exclusief: transfers en vlucht naar Girona en terug.
De drankjes die je buiten de maaltijden wil nuttigen zijn voor eigen rekening. Uitsapjes naar het strand, Girona, meer van Banjoles. Taxiservice (ongeveer) 50,- vanaf het vliegveld. We huren vaak samen als groep een of meerdere auto’s en dan hebben we de vrijheid om ook nog eens op stap te gaan.
Massage bij te boeken voor 65,-

Mocht je hierover meer info willen, bel of mail me dan komt het naar je toe.
Aanmelden: 06-55916785 en annekanters@diwaliyoga.nl

Graag tot ziens in het zonnige Spanje!

*
En dan heb ik nog iets voor je, GRATIS! Ik heb een mini serie voor je gemaakt: DIWALI DAYS, een ochtend routine of als jij liever s’avonds op je mat gaat, kan ook. Op mijn andere website www.diwaliyogaonline.nl kan je je nu al meteen aanmelden en stap jij morgenochtend meteen je mat op. Een tip: leg je mat al klaar voor je naar bed gaat… zo gaat je positieve intentie al voor je werken.
Je zal merken dat je lekkerder wakker wordt en met meer energie je dag begint. Én eindigt!

Maak gerust gebruik van mijn aanbod. DIWALI DAYS & het YOGA ONLINE MAAND ABONNEMENT.

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje en Frankrijk!

Pin It on Pinterest