Nou, ik kan je wel vertellen dat het vaak genoeg voorkomt dat iets me de ‘stuipen op het lijf jaagt’. Mijn dromen, wensen, ideeën en verlangens zijn groot.. heel groot.

Ik wil veel in dit leven, liefst nu. Kan ik allemaal wel willen maar hoe dan? En waarvoor, voor wie en wat allemaal. Sinds kort sta ik mezelf veel meer toe mijn ideeën en plannen kenbaar te maken, en ze dan ook te realiseren. Dit maakt me kwetsbaar, maar heb ook maar meteen besloten dat dit jaar het jaar wordt waarin ik me kwetsbaar opstel. Be carefull what you wish for… ook dat heb ik al geweten want er zijn best al wat momenten geweest dat ik hier toch nog even mee mocht oefenen. Gaat niet allemaal meteen zo gemakkelijk.. maar daar leer ik van en oefen dan ook maar gelijk in het niet veroordelen van mezelf en de ander.

En de plannen, ideeën, wensen en dromen, die blijven maar komen en ze worden  goed ontvangen. Daar wordt ik blij van en geeft me vertrouwen om op deze weg door te gaan. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan mijn nieuwe site, niet alleen door mij maar ook door Monique van Q webstudio, zij daagt me uit om weer nieuwe dingen te leren. Technisch gedoe waar ik dan eerst van in de weerstand schiet, vervolgens toch aan de slag ga en het dan (met haar hulp) ook nog lukt ook. Leuk!

Om mijn plannen wereldkundig te maken heb ik eindelijk de stap gezet om regelmatig nieuwsbrieven te schrijven. Nummer 3 zal ergens eind april naar je toe komen.

Je ziet, alles is volop in beweging en genoeg te doen… 2018 is goed begonnen voor me en there is more to come!

Pin It on Pinterest